torstai 16. huhtikuuta 2009

uusi perheenjäsen

Kaikkien meidän iloksi ja Oskarin hämmästykseksi Oskari saa huomenna isosiskon. Nightwish, eli tutummin Wissi eli suomeksi Vissi muuttaa meille. Pikainen oli päätös kyllä, mutta kyllä mukavamman oloista koiraa saa hakea. Vissi on galgo, noin 4-vuotias, tuotu Espanjasta kuukausi sitten. Vähän hoikanpuoleinen tytteli velä, mutta kyllä se siitä kun alkaa saamaan lihaista ruokaa ja kasvattaa kylkiluiden päälle edes jotakin :)


Lisätietoja saa soittamalla bloggaajalle ;) Näin niinkuin tutuille vink vink. En jaksa kauheasti kirjoitella kun olen niin väsynyt ja vähän kuumeessa, mutta siis tarina menee näin lyhykäisyydessään:

Oltiin Oskarin kanssa koirapuistossa  ja ihasteltiin hauskannäköistä ja tosi ystävällistä vinttikoiratyttöä joka tuli vähän väliä meidän luo rapsutettavaksi. Seuraavana päivänä saatiin tietää että Vissi on espanjasta ja odottelee uutta kotia koska edellinen koti ei ollutkaan huolinut sitä. Ehkä joku voikin jo arvata että me katseltiin Karrin kanssa toisiamme ja mietittiin että miten päin meidän maailmaan mahtuisi yksi galgoneiti, ja huomattiin että meillä on juuri sopiva galgon paikka auki. Otettiin numeroita ylös ja jahkailtiin hetki ennen kuin soitettiin lisätietoja. Olen nyt pari kertaa vielä käynyt Vissiä katsomassa ja kysellyt kaiken mahdollisen huomionarvoisen ja muunkin joka on tullut mieleen. Sillä on eroahdistusta, se saattaa olla ihmisistä vähän mustasukkainen, mutta muuten ei kuulosta yhtään hullummalta. 

Kunhan neito kotiutuu niin tulkaa ihmeessä katsomaan ;)

Ei kommentteja: